ADANA / SEYHAN - Şehit İlbey Gülbey Ortaokulu

Şehit İlbey Gülbey Ortaokulu

Şehit İlbey Gülbey Ortaokulu Onur Mahallesi 45001 Sok. No26 Seyhan/ADANA
Vizyon
Mezunları ile gurur duyan bir kurum oluşturmaktır. Okulumuzun eğitim kalitesini tüm paydaşlarının katkısını alarak arttırmak, temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ederek, her veli ve öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatı vermektir. Eğitim paydaşlarımızın her gün daha iyiye ulaşmalarını sağalmak için sürekli gelişme anlayışında ve bilimsel gerçekler doğrultusunda paydaşların mutluluğu için çalışmaktır.
Misyon
Öğrencilerimize en üst eğitim standartlarında fırsat eşitliği, eşit erişim ve paylaşımda denklik sağlamaktır. Sorumluluk alan, geleceği okuyabilen ve şekillendirebilen üretken, paylaşımcı, vatanına, milletine karşı sorumlu insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler
Sabahçıların Toplanma saati: 07:50 Ders saati: 08:00-12:30 arası Öğlencilerin Toplanma saati: 12.40 Ders saati: 12:50-17:20 arası
Ulaşım
Şehir merkezinden Barkal (Fevzipaşa Nedimbey hariç)dolmuşları, Şakirpaşa Beşevler dolmuşları, 140, 174 numaralı belediye otobüsleri ve turuncu 066 numaralı otobüsler ile ulaşım sağlanır. 100. yıl tarafından Barkal dolmuşları ile ulaşım sağlanır.
Yerleşim Yeri
Mersin istikametine giderken Adana Merkez Otogarına varmadan Koca Yusuf Nakliyat garajının karşısında D400 karayolundan 300m içeridedir.
7km