ADANA / SEYHAN - Şehit İlbey Gülbey Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü  Programı kapsamında  tören yapıldı.  "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!"

Teknofest teknoloji yarışmalarının 2024 yılında yeni adresi ADANA.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize teknoloji bağımlılığı ve doğuracağı sonuçlar hakkında bilgilendirme  yapıldı.

Teknoloji bağımlılığı ile ilgili daha çok bilgi almak için Yeşilay'ın "Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı" web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ara

Bu topraklarda yeşerttiğin umut sonsuza dek yaşayacak...

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 82'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. "Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

Ekm

Adana genelinde yapılan ragbi küçük erkekler müsabakasında okulumuz öğrencileri 2. olmuştur.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenleriimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Adana genelinde yapılan ragbi müsabakasında erkek ragbi takımımız 3. olmuştur. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Adana genelinde yapılan Ragbi müsabakasında 2. lik kupasına hak kazandı. Emeği geçen öğretme ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Ülkemizde yaşanan yangınların nedenleri ve yangın esnasında yapılması gerekenler hakkında okulumuz öğrencilerine bilgilendirme yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederi.

Ekm

Şubat ayında gerçekleşen büyük depremin ardından deprem esnasında okullarımızda yapılacakları hatırlatmak ve öğretmek amacıyla tatbikat gerçekleştirildi.Siren sesi ile çök-kapan-tutun pozisyonunda beklendi. Siren bitince öğretmenlerimizin eşliğinde öğrencilerimiz güvenli alanlara alındı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoru.