ADANA / SEYHAN - Şehit İlbey Gülbey Ortaokulu

Bursluluk Başvuruları Başladı.

Sayın Veli; Bursluluk sinav basvurulari 13 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında yapılacaktır. Sinav basburusunu bizzat veli okula gelerek yapmak durumundadir.
Başvuru sirasinda yaninizda bulunmasi gereken evraklar.

*Baba  veya anne maasli calisan  ise 2023 yilinin tamamini gösterir gelir belgesi.

*Kendi isyerleri varsa muhaseben alınacak 2023 yilinin tamamini gosterir gelir belgesi.
*Hic bir geliri yoksa sgk dan alinacak herhangi bir kaydı oladigini gosterir belge
*Ailenin kac kisi oldugunu belgelemek icin  aile nüfus kayit örneği yanınızda bulunmalidir.

Bu belgelerin çogu edevlet uzerinden alina bildiği gibi bizzat ilgili devlet kurumlarindanda (sgk, nüfus müdürlüğü) alinabilmektedir.İslem sirasinda ogrencinin okul numarası ve TC kimlik numarası gerekli olmaktadır. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için isleminizi lütfen son güne birakmamanizi rica ederiz.

Basvurular okulumuz da sabah 08.00- 12.00 arası öglen 13.00-17.00 arasında yapilabilmektedir.

Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 09:05 - Görüntülenme: 61